Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
12. prosince 2023 13:01
Čas čtení 0:49

Macecha zneužívala osmiletého chlapce a nutila ho k erotickým hrám. Dostala čtyři roky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Macecha zneužívala osmiletého chlapce a nutila ho k erotickým hrám. Dostala čtyři roky
Zdroj: REFRESHER/Lucie Kotvalová

Krajský soud v Plzni poslal na čtyři roky za mříže osmadvacetiletou ženu, která zneužívala svého nevlastního syna.

Dle obžaloby ho nutila k různým sadomasochistickým úkolům. V jejím telefonu kriminalisté nalezli snímky, které její zvrácené chování potvrzují. Na jednom je například vyfocen poškozený hoch, jak je po krk zabalený v černém pytli s páskou přes oči a v ústech s kuličkou spojenou provázkem s dalšími kuličkami, popisuje server Novinky.cz.

11. prosince 2023 15:23 Čas čtení 0:47 Mladíci plánovali v Praze teroristické útoky. Jaký trest dostali? Mladíci plánovali v Praze teroristické útoky. Jaký trest dostali?

Hoch policistům vypověděl, že před ním obžalovaná žena chodila nahá nebo v gumových šatech. Později také uvedl, že ho nechávala pít moč a jíst vlastní zvratky. „Věrně a autenticky popisuje situace, jejichž významu nemůže rozumět a které se týkají především technik obvyklých u vyznavačů perverzního sexu,“ stojí ve znaleckém posudku.

U obžalované psychologové nenašli žádnou výraznou duševní nebo sexuální poruchu. Nevylučují však, že žena byla trestného činu schopná. Navíc podle nich nejednala v afektu.

Šokovaná byla především biologická matka chlapce. Prý jí bylo divné, že je syn po víkendu u jejího exmanžela nervózní a že se tam nechce vracet. Situaci řešila i s psychology. „Syn se svěřil nejdřív prababičce s tím, že mu obžalovaná dala nůž na krk, že když o tom někomu řekne, zabije ho,“ uvedla u soudu.

Obžalovaná tak byla odsouzena za znásilnění a vydírání ke čtyři letům za mřížemi. Navíc musí zaplatit čtvrt milionu poškozenému chlapci a 50 tisíc jeho matce jako nemajetkovou újmu. 

Domů
Sdílet
Diskuse