Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
18. ledna 2024 18:52
Čas čtení 0:34

Zdrogovaný muž z Ústecka si uřízl penis a ušní boltce a polonahý běhal venku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zdrogovaný muž z Ústecka si uřízl penis a ušní boltce a polonahý běhal venku
Zdroj: Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje

Záchranáři Ústeckého kraje sdíleli informace o případu, aby varovali před užíváním návykových látek.

„Existuje snad tisíc důvodů, proč neužívat drogy. My do tohoto ranku přidáváme další. Naši záchranáři mají za sebou čerstvou zkušenost s netradičním poraněním pacienta pravděpodobně v důsledku amfetaminové toxické psychózy,“ uvedla ve středu na svém facebooku Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje.

18. ledna 2024 16:47 Čas čtení 0:50 Pracovník Lidlu a komplic Krejčíře měli do Česka dovézt kokain. Vyšetřuje je policie Pracovník Lidlu a komplic Krejčíře měli do Česka dovézt kokain. Vyšetřuje je policie

Na místo byli nejprve přivoláni policisté, kteří u polonahého muže pobíhajícího venku zjistili nestandardní chování a otok obličeje. Následně na místo dorazili záchranáři, kteří zjistili amputaci ušních boltců oboustranně a amputaci penisu nad šourkem. Vše se prý obešlo bez většího krvácení.

Podle zápisu, který záchranáři sdíleli, muž se zdravotníky nespolupracoval. Rychlá toxikologie u něj odhalila amfetaminy a THC. Muž začal se zdravotníky kooperovat až po podání uklidňujících léků. „Neví, proč si to udělal, přiznává, že si uši i penis amputoval sám. Na obličej upadl,“ stojí dále ve zprávě.

„Tuto zkušenost zde sdílíme jako varování před užíváním návykových látek, v našem kraji nejčastěji pervitinu,“ dodali záchranáři.

Domů
Sdílet
Diskuse