Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
18. února 2024 11:16
Čas čtení 0:24

Hrozivý nález v Plzni: V křoví našli mrtvé nedonošené miminko

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hrozivý nález v Plzni: V křoví našli mrtvé nedonošené miminko
Zdroj: Policie ČR

Plzeňští policisté se od soboty zabývají nálezem mrtvého lidského plodu. Podle informací serveru Novinky.cz mělo jít o utajený předčasný porod.

Hrůzný nález objevil náhodný kolemjdoucí na louce v neobydlené části Plzně. Podle policejní mluvčí Barbory Šmaterové je nyní případ předmětem vyšetřování. Podle ní se jednalo o mrtvý lidský plod, jehož stáří a příčinu smrti určí až soudní pitva. 

18. února 2024 10:03 Čas čtení 1:00 Předpověď počasí: Končí v Česku příjemné teploty? Podívej se, co nás čeká Předpověď počasí: Končí v Česku příjemné teploty? Podívej se, co nás čeká

V souvislosti s nálezem plodu nebyl podle Novinek nikdo zadržen, tělo mělo být přikryté. Policie o případu informovala v sobotu na síti X.

„Od dnešního dne se v Plzni zabýváme případem nálezu mrtvého lidského plodu. Na místě provádí kriminalisté společně s dalšími kolegy prvotní a neopakovatelné úkony. S ohledem na počáteční fázi trestního řízení není prozatím možné sdělit žádné bližší informace,“ sdělila policie.

Domů
Sdílet
Diskuse