Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
3. března 2024 14:30
Čas čtení 0:30

Šťastlivec z Česka vyhrál neuvěřitelných 111 milionů korun. Pohádkový balík mu zajistila tato čísla

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené
Šťastlivec z Česka vyhrál neuvěřitelných 111 milionů korun. Pohádkový balík mu zajistila tato čísla
Zdroj: Unsplash/dylan nolte/volně k užití (ilustrační foto)

V pátek v Česku padl superjackpot. Šťastlivec trefil všechna čísla včetně takzvané šance a vyhrál 111 milionů korun. Jde zatím o nejvyšší výhru tohoto roku.

„Snový start letošního jara zažívá sázející, který v devátém týdnu letošního roku trefil ve sportce superjackpot. Nadělil si tak pohádkovou výhru ve výši 111 612 990 korun!“ informovala v sobotu mluvčí společnosti Sazka Pavla Hobíková.

O výhře informoval server TN.cz. „Výhru sázejícímu zajistila šťastná čísla 8, 12, 13, 18, 24, 28 plus dodatkové číslo 48, které vybral náhodným tipem. Výherce trefil i poslední číslo šance 2 6 2 8 0 2, které se shodovalo s posledním číslem vsazeného ticketu,“ upřesnila Hobíková. Výherce má teď 365 dní, během kterých se o svou výhru musí přihlásit.

Jedná se o čtvrtou nejvyšší výhru ve sportce za poslední tři roky a devátou nejvyšší v historii. Doposud nejvyšší výhra padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali 400 milionů korun.

Domů
Sdílet
Diskuse