Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
7. července 2024 v 16:30
Čas čtení 0:28

Šťastlivec vyhrál jackpot v hodnotě 980 milionů korun. O výhru se zatím nepřihlásil

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šťastlivec vyhrál jackpot v hodnotě 980 milionů korun. O výhru se zatím nepřihlásil
Zdroj: Unsplash / Waldemar / volně k užití

Co se děje: Výherce z Británie trefil všechna čísla. Pro jackpot si ale ještě nepřišel.

  • V pátek padl ve Velké Británii jackpot přesahující 33 milionů liber (přibližně 980 milionů korun), informuje Sky News.
  • Šťastlivec trefil pět hlavních čísel a dvě šťastné hvězdy v mezinárodní loterii EuroMillions. Výherce se o svou výhru zatím nepřihlásil.
7. července 2024 v 11:00 Čas čtení 0:08 Adam Mach: Narodil jsem se, abych lítal. I letenky do první třídy se dají sehnat levně Adam Mach: Narodil jsem se, abych lítal. I letenky do první třídy se dají sehnat levně

Proč je to zajímavé: Skutečnost, že se výherce nepřihlásil k jackpotu, je neobvyklá. Veřejnost a sdělovací prostředky se zajímají o to, kdo je šťastlivec a jak bude reagovat na tuto obrovskou výhru.

Citace: „Vyzýváme hráče, aby zkontrolovali své tikety a zavolali nám, pokud si myslí, že jsou dnes večer šťastným výhercem,“ vzkazují organizátoři loterie.

Širší kontext: Loterie EuroMillions zastřešuje například i Belgie, Francie, Irsko či Portugalsko. Výherní lístek z Británie byl jediný, který obsahoval všech pět hlavních čísel a dvě šťastné hvězdy.

Domů
Sdílet
Diskuse