Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
10. července 2024 v 11:52
Čas čtení 0:34

Kyperský youtuber se dostal do Evropského parlamentu. Odhalil, kolik bere

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Kyperský youtuber se dostal do Evropského parlamentu. Odhalil, kolik bere
Zdroj: Wiki Commons/Fidias Panayiotou/volně k užití

Populární kyperský youtuber Fidias Panayiotou, který se minulý měsíc stal poslancem Evropského parlamentu, odhalil na sociálních sítích výši svojí výplaty. Za takovou částku budeš chtít dělat v Evropském parlamentu taky.

Každý měsíc dostane Panayiotou výplatu osm tisíc eur, což je v přepočtu přibližně 202 500 korun. To ale zdaleka není vše. Za každý všední den, který stráví v Evropském parlamentu v úředních záležitostech, získá dalších 350 eur, tedy necelých devět tisíc korun. Stačí jen podepsat prezenční listinu. Nechybí ani příspěvek na kancelář v domovské zemi ve výši pěti tisíc eur, asi 126,5 tisíce korun.

3. července 2024 v 13:39 Čas čtení 1:16 ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně?

Kromě toho získá poslanec peníze pro svůj tým a na propagaci své práce v Evropském parlamentu. K tomu všemu ještě patří benefity v podobě osobního řidiče nebo business letenek do domovské země.

@fidiasmep

How Much Politicians Get Paid

♬ original sound - fidias

Fidias Panayiotou kandidoval jako nezávislý poslanec a do Evropského parlamentu se dostal s 19,4 procenta hlasů. Na svých sociálních sítích s více než 2,4 miliony sledujících je známý především svými pranky. Nyní na nich referuje o práci evropského poslance.

9. července 2024 v 11:10 Čas čtení 0:39 Těchto 16 minipivovarů se představí v Českém domě v Paříži během olympiády Těchto 16 minipivovarů se představí v Českém domě v Paříži během olympiády
Domů
Sdílet
Diskuse