Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
26. července 2024 v 18:10
Čas čtení 0:44

Další rána pro olympijský tenis? Rafael Nadal možná nenastoupí do hry

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Další rána pro olympijský tenis? Rafael Nadal možná nenastoupí do hry
Zdroj: TASR/AP

Olympijská tenisová soutěž zažije možná další ránu. Kvůli zdravotním problémům je ohrožen start čtrnáctinásobného vítěze French Open Rafaela Nadala.

Trenér Carlos Moya potvrdil, že není jisté, zda tenista Rafael Nadal nastoupí na olympijském turnaji. „Nemůžu nic zaručit. Rozhodli jsme se, že bude odpočívat a dávat se dohromady. Musíme počkat a uvidíme,“ řekl Moya.

Nadal ve čtvrtek zrušil trénink s Alexanderem Zverevem. Podle trenéra začal mít ve středu ráno bolesti, které se v průběhu dne jen zhoršovaly. O co konkrétně se jedná, ale neuvedl.

Nadal by přitom již v sobotu měl hrát čtyřhru po boku Carlose Alcaraze. O den později se měl utkat v prvním singlovém turnaji s Mártonem Fucsovicsem.

26. července 2024 v 10:23 Čas čtení 0:53 Nevydržel to ani půl roku. Tadeáš "Mawar" Růžička čelí dalšímu stíhání Nevydržel to ani půl roku. Tadeáš "Mawar" Růžička čelí dalšímu stíhání

Se zdravotními problémy Nadal do Paříže již přijel. Potýkal se s nimi již na soutěži v Bastadu, kde postoupil do finále. Chceme mu dát 48 hodin a uvidíme, jak se jeho stav vyvine. Když se jeho stav zlepší, tak v sobotu půjde na kurt,“ uvedl Moya.

„Antukový král“ Rafael Nadal má ve své bohaté sbírce i cenný kov z olympiády, a to hned ten nejcennější. V roce 2008 porazil Fernanda Gonzáleze z Chile, bronz tehdy bral Novak Djokovič.

22. července 2024 v 7:00 Čas čtení 6:48 Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her
Domů
Sdílet
Diskuse