Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
26. července 2024 v 10:23
Čas čtení 0:53

Nevydržel to ani půl roku. Tadeáš "Mawar" Růžička čelí dalšímu stíhání

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nevydržel to ani půl roku. Tadeáš "Mawar" Růžička čelí dalšímu stíhání
Zdroj: David Lejček

Tadeáš „Mawar“ Růžička, český zápasník MMA, čelí dalšímu obvinění. Spolu s dalšími dvěma kumpány měl na koupališti zaútočit na muže, který se zastal dívky.

Incident se stal na břevnovském koupališti, informuje CNN Prima News. Trojice mužů, mezi nimiž měl být i Růžička, zde u jednoho ze stánků slovně napadala návštěvnici areálu. Když se jí opodál stojící muž zastal, trojlístek na něj zaútočil.

25. července 2024 v 7:00 Čas čtení 5:15 Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda

Začalo to pliváním, pokračovalo přes několik facek a ran pěstí. Poslední úder měl muži zasadit právě Růžička. Po finální ráně utekl zápasník pouze v plavkách na parkoviště, kde se schoval ve křoví, popisuje situaci server. Další dva muži sbalili věci a také z místa činu unikli.

„Jeden z mužů se dlouho snažil zaplatit u parkovacího automatu. To se mu však nepovedlo, a tak se rozhodl, že si s ním vyřídí účty pěstí. Bohužel ani po pěstním souboji mu parkovací automat nedovolil opustit parkoviště,“ uvedl svědek pro CNN Prima News. Útočníkům se ale přesto po chvíli zápasení s automatem podařilo ujet.

26. července 2024 v 9:05 Čas čtení 0:52 Letní olympijské hry začínají. Víme, kde je můžeš sledovat Letní olympijské hry začínají. Víme, kde je můžeš sledovat

Napadený byl ihned odvezen do nemocnice. Zjištěny mu byly četné zlomeniny v obličeji.

Růžička přitom již v únoru byl za podobný incident souzený. Od soudu odešel s podmínečným trestem. Aby se vyhnul vězení, musel vést bezúhonný život alespoň tři a půl roku. Nyní ale opět čelí obvinění ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.

„V případě, že ta rvačka bude kvalifikovaná jako trestný čin, tak předpokládám, že soud tu podmínku promění ve výkon trestu,“ uvedl pro CNN Prima News právník Jan Černý.

Domů
Sdílet
Diskuse