Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 2. října 2024 v 12:38
Čas čtení 0:37

Brňan házel kameny po autech. Vadilo mu troubení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Brňan házel kameny po autech. Vadilo mu troubení
Zdroj: Policie ČR

Neobvyklý případ agrese řešili v neděli brněnští strážníci, kteří byli přivoláni k muži, jenž v Kníničské ulici házel kameny na projíždějící auta.

Po příjezdu policisté narazili na blikající stojící vozidlo, jehož osmnáctiletá řidička se zřejmě stala terčem útoku opilého chodce. Podle jejích slov se muž ve tmě procházel v pravém jízdním pruhu čtyřproudé silnice. 

6. února 2024 v 18:42 Čas čtení 0:37 Brněnské gymnázium ovládl záchodový fantom. Školu terorizuje patláním výkalů Brněnské gymnázium ovládl záchodový fantom. Školu terorizuje patláním výkalů

Řidička se na šestatřicetiletého muže rozhodla zatroubit, v tu chvíli však netušila, co bude následovat. Muž prý údajně zaběhl do nedalekého kolejiště, kde sebral kámen, dne kterým následně mrštil do okna auta. Výsledkem bylo poškozené okno a rám dveří. 

Podezřelý se sice následně dal na útěk, nebylo mu to však nic platné. Po jeho stopách se totiž vydali řidičky spolucestující, kteří ho následovali do vedlejší ulice. Muž se však zastavil až po příjedku policistů. 

Následný vývoj již připomínal spíše komedii. Podezřelý muž, aniž by byl tázán, strážníkům okamžitě začal tvrdit, že po autě kameny neházel. Podle jeho slov tak činil jeho údajný kamarád, kterého však nikdo na místě neviděl. Muž byl přitom silně cítit alkoholem, kvůli podezření z trestného činu ho strážníci předali státním policistům. 

Domů
Sdílet
Diskuse