Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 11. října 2024 v 10:04
Čas čtení 0:43

VIDEO: Bezohledný řidič zranil hasiče zasahujícího u nehody. Vymlouval se na technickou závadu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Bezohledný řidič zranil hasiče zasahujícího u nehody. Vymlouval se na technickou závadu
Zdroj: HZS Karlovarského kraje

K incidentu došlo letos na konci srpna. Hasiči video o něm informovali až s odstupem, aby nekazili probíhající vyšetřování.

Hasiči právě ukončili práce na silnici č. 13 u Stráže nad Ohří na Karlovarsku, kde na projíždějící auto spadl strom. Podařilo se jim ho odklidit a zrovna se připravovali na odjezd. Provoz v okolí nehody ještě policisté řídili kyvadlově, jeden z řidičů se však rozhodl, že nechce čekat.

Doslova se vyřítil a kolonu velmi rychle předjel. „Přímo na místě zásahu stála služební vozidla policie a hasičů, všechna měla puštěné výstražné majáky,“ popsali hasiči na svých webových stránkách. Řidič tak o tom, že se na místě něco stalo, musel vědět.

Auto narazilo do hasičské cisterny, od které se odrazilo a mířilo ke svodidlům, kde však v tu chvíli stáli dva hasiči. Jen zázrakem se jim podařilo náraz přežít. Jeden z nich dokonce na poslední chvíli uskočil, druhý ale neměl kam. Naštěstí vyvázl „jen“ se zraněním.

6. ledna 2020 v 10:49 Čas čtení 6:25 Jak se změnila auta za posledních 20 let? Získáš více výbavy, vyšší bezpečnost a více pohodlí Jak se změnila auta za posledních 20 let? Získáš více výbavy, vyšší bezpečnost a více pohodlí

Podle informací serveru Novinky se jednapadesátiletý řidič zkoušel vymlouvat na to, že mu nefungovaly brzdy. „Odborným vyjádřením nebyly nalezeny žádné nedostatky ani poškození brzdového systému, které by mělo vliv na způsobení dopravní nehody,“ upozornil mluvčí policie Jakub Kopřiva. Incidentem se nyní zabývá dopravní inspektorát policie, žádné obvinění ale zatím nepadlo. 

Domů
Sdílet
Diskuse