Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 25. října 2024 v 11:06
Čas čtení 0:58

Donald Trump měl osahávat bývalou modelku. Údajně chtěl zapůsobit na Jeffreyho Epsteina

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Donald Trump měl osahávat bývalou modelku. Údajně chtěl zapůsobit na Jeffreyho Epsteina
Zdroj: Evan Agostini/Liaison

Bývalý americký prezident Donald Trump měl údajně v 90. letech osahávat modelku časopisu Sports Illustrated Stacey Williams. Podle jejích slov to dělal proto, aby se předvedl před delikventem Jeffrey Epsteinem.

Podle stanice CNN mělo k setkání dojít před Trumpovou kanceláří v mrakodrapu Trump Tower na Manhattanu. Williams se podle svých slov procházela po Páté avenue s Epsteinem, který ji přivedl do Trumpova sídla.

21. října 2024 v 10:51 Čas čtení 0:56 Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec... Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec...

Bývalá modelka uvedla, že si ji při setkání k sobě budoucí prezident přitáhl. „A pak se ty ruce začaly pohybovat a byly na, víte, na straně mých prsou, na mých bocích, zpátky dolů k mému zadku, zpátky nahoru, tak nějak potom, víte - prostě na mně byly celou dobu. A já ztuhla. Nechápala jsem, co se děje,“ řekla Williams s tím, že Trump s Epsteinem mezitím pokračovali v rozhovoru.

Po opuštění budovy dostala modelka vynadáno od svého manžela za to, že nechala Trumpa, aby se jí dotýkal. „Měla jsem odporný pocit, že to byla nějaká zvrácená hra, v níž jsem byla nastrčena jako nějaký kus masa. Dlouho jsem na to nemohla myslet, ani o tom mluvit. Uzamkla jsem to hluboko v sobě,“ vysvětlila Williams své dlouhé mlčení.

16. října 2024 v 11:08 Čas čtení 0:40 Donald Trump na předvolebním mítinku místo odpovídání na otázky půl hodiny tancoval. Harris pochybuje o jeho duševním zdraví Donald Trump na předvolebním mítinku místo odpovídání na otázky půl hodiny tancoval. Harris pochybuje o jeho duševním zdraví

Setkání s Trumpem navíc Williams označila za jeden z nejpodivnějších okamžiků svého života. Nedlouho poté podle svých slov od Trumpa obdržela pohlednici s vyobrazením jeho sídla Mar-a-Lago na Floridě, která jí byla doručena kurýrem do modelingové agentury. Na zadní straně pohledu měl stát rukou napsaný nápis „Stacey, Tvůj domov daleko od domova. S láskou, Donald,“.

Ke kauze se již vyjádřil i Trumpův volební tým, který veškerá tvrzení označil za nepravdivá. „Je zřejmé, že tento falešný příběh vymyslela kampaň Kamaly Harris,“ uvedla mluvčí Trumpovy kampaně Karoline Leavitt.

24. října 2024 v 9:45 Čas čtení 0:39 Snaží se Musk koupit voliče pro Trumpa? Každý den rozdává milion, úřady už to vyšetřují Snaží se Musk koupit voliče pro Trumpa? Každý den rozdává milion, úřady už to vyšetřují
Domů
Sdílet
Diskuse