Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
14. září 2023 v 9:34
Čas čtení 0:32

Předpověď počasí: Léto se vrací v plné síle. O víkendu bude až 28 stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Léto se vrací v plné síle. O víkendu bude až 28 stupňů
Zdroj: Unsplash/Lisa van Vliet/volně k užití

Ochlazení dlouho nevydrželo. Do Česka se vrací letní teploty i jasná obloha.

Ve čtvrtek dopoledne bude nad Českem převládat zatažená obloha, zpočátku se mohou objevit i přeháňky. V průběhu dne bude oblačnosti postupně ubývat, místy se vyskytne i zcela jasná obloha. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 23 stupňů, noční klesnou až na 11 stupňů.

V pátek bude převládat jasno a polojasno, na Moravě a ve Slezsku místy oblačno. Teploty během dne vystoupají až na 24 stupňů. Meteorologové předpovídají také mírný východní vítr o síle 2 až 6 m/s.

Sobota přinese skoro jasnou až polojasnou oblohu s nejvyššími teplotami v rozmezí 23 až 27 stupňů. Při zvýšené oblačnosti se mohou ojediněle vyskytnout i přeháňky. Vát bude slabý jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s.

Letní počasí vyvrcholí v neděli, kdy denní teploty vystoupají až na 28 stupňů. Obloha bude jasná až polojasná, v ranních hodinách se mohou ojediněle vyskytnout mlhy. 

Domů
Sdílet
Diskuse