Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
4. listopadu 2023 23:47
Čas čtení 0:41

Na letiště v Německu pronikl ozbrojený muž. V autě má děti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Letiště je uzavřeno.

Letiště v německém městě Hamburk bylo v sobotu večer uzavřeno poté, co na jeho pozemek vnikl ve vozidle ozbrojený muž, který už dvakrát vystřelil do vzduchu. Informovala o tom agentura DPA, píše TASR.


Ozbrojenec prorazil svým vozidlem bránu a dostal se na letištní plochu kolem 20:00, uvedl pro DPA mluvčí spolkové policie Thomas Gerbert.

Muž má v autě podle předpokladů zřejmě také dvě děti. Jeho manželka předtím kontaktovala zemskou policii v souvislosti s možným únosem dětí, přiblížil mluvčí. Na místo dorazily jednotky zemské i spolkové policie, které se nacházejí nedaleko vozidla. „Jsou velmi robustně vybaveni,“ řekl Gerbert.


Hamburské letiště bylo uzavřeno i v říjnu, důvodem však byla výhrůžka útokem na letadlo na lince z Teheránu do Hamburku.

Domů
Sdílet
Diskuse