Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Koucká
28. května 2024 v 19:00
Čas čtení 1:09

Cyklista napadl Vanessu a její matku, která následkům zranění podlehla. Státní zástupce pro něj navrhuje podmínku

Kategorie:
Rozhovory
Uložit Uložené

V dalším díle pořadu Hlubiny představujeme Vanessu, kterou společně s její mámou před 2 lety v centru Prahy napadl cyklista. Matka následkům zranění podlehla a Vanessa se nyní snaží hledat spravedlnost, jelikož státní zástupce muži navrhl pouze podmínku.

Trigger warning: Upozorňujeme na výskyt citlivých témat v tomto textu a ve videu. Pokud tě podobný obsah znepokojuje a traumatizuje, nedoporučujeme pokračovat ve čtení ani sledování.

Na Vanessu přicházím skrz instagramový příspěvek, který během jednoho dne vidím přesdílený na mnoha účtech. 

„Byli jsme normální šťastná rodina, měli jsme rodiče, které bych nikdy za nic nevyměnila. Byli to nejlepší kamarádi a rodiče v jednom. Dětství a zážitky, které bych prožívala milionkrát znovu, kdybych mohla. A jsem si jistá, že kdyby se ten den nic nestalo, máma je pořád tady...“ začala Vanessa na Instagramu své vyprávění. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa (@vanessacervova)

V následujících řádcích popsala 29. srpen roku 2022, kdy se s maminkou vracela skrz centrum Prahy z nákupů a fyzicky je napadl cyklista, který její matku zranil. Ta o několik dní později svým zraněním podlehla. 

O dva roky později celý případ prošetřuje policie a v červnu rodinu Vanessy čeká soud, který rozhodne, jaký trest muž dostane. Státní zástupce pro něj navrhuje tříletou podmínku s pětiletým odkladem. To ale Vanesse nepřijde spravedlivé. 

10. května 2024 v 16:00 Čas čtení 3:47 Příběh Američanky, která se 12 let nepohnula z gauče: Když ji záchranáři našli, části jejího těla se „roztékaly“ do matrace Příběh Američanky, která se 12 let nepohnula z gauče: Když ji záchranáři našli, části jejího těla se „roztékaly“ do matrace

„Kdyby dostal podmínku a nešel do vězení, může být dál venku se svou rodinou. To my ale už nikdy nebudeme moct udělat, naše rodina se rozpadla, přišli jsme o mámu a už nikdy nic nebude jako dřív,“ říká. 

V Hlubinách vypráví o celé traumatizující události. Popisuje celý incident a sdílí pocity, které ona i její rodina prožívali v momentě, kdy jim zemřela maminka. Také vysvětluje, jaké změny po její smrti v životě rodiny nastaly. 

Díl najdeš i na YouTube a Spotify.
Dej nám vědět do komentářů, jak se ti pořad Hlubiny líbí. A pokud se s námi chceš podělit o vlastní životní příběh, kdy se s tebou třeba osud moc nemazal, napiš na [email protected].
Domů
Sdílet
Diskuse