Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
6. prosince 2023 16:31
Čas čtení 0:53

„Práce je důležitá, zdraví víc.“ Jakub Železný končí s moderováním Událostí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Práce je důležitá, zdraví víc.“ Jakub Železný končí s moderováním Událostí
Zdroj: Česká televize

Česká televize už oznámila, kdo se stane novým moderátorem hlavní zpravodajské relace.

Moderátorský tým hlavní zpravodajské relace České televize se mění. Novou tváří Událostí se stane dlouholetý zlínský reportér Josef Kvasnička. Vystřídá tak Jakuba Železného. 

„Práce je důležitá, zdraví víc. Tento rok se na mém zdraví začal nezdravě podepisovat, tak musím konečně začít myslet i na sebe. A dát se právě zdravotně dohromady,“ napsal Železný na sociální síti X. Poděkoval týmu Událostí a divákům a vzkázal, že se těší v příštím roce na nové výzvy v České televizi. „Pepo, za tebe mám velkou radost,“ doplnil s odkazem na nového moderátora Josefa Kvasničku.

Železný s Českou televizí spolupracoval poprvé v roce 1999, kdy moderoval Nedělní ráno. Ve zpravodajství působí od roku 2002. Moderoval diskuzní pořad Špona, Dobré ráno s ČT, Studia ČT24, Interview ČT24, Týden v regionech (Brno) a další, včetně řady speciálů a mnoha předvolebních debat. V současnosti kromě Událostí uvádí pořad Události, komentáře.

3. května 2024 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Změna nastává i u výše zmíněného pořadu Události, komentáře. Od prosince jej začne moderovat dosavadní moderátorka pořadů Newsroom ČT24 a 90' Tereza Řezníčková.

Domů
Sdílet
Diskuse