Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
9. dubna 2024 12:00
Čas čtení 0:23

Do Česka se vrátí zima. Podle meteorologů může i sněžit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Do Česka se vrátí zima. Podle meteorologů může i sněžit
Zdroj: Freepik/@wirestock/na voľné použitie

Po několika tropických dnech se v Česku znovu prudce ochladí. Příští týden by se dle meteorologů měla vrátit zima. Teploty klesnou skoro až k nule, na horách bude sněžit.

Podle předpovědiMeteo Včasné varování budou teploty ve výškách nad 1500 metrů dosahovat až bodu mrazu.

9. dubna 2024 10:30 Čas čtení 1:08 Blíží se přijímačky na střední školy. Jak se na ně připravit a jak se nestresovat? Blíží se přijímačky na střední školy. Jak se na ně připravit a jak se nestresovat?
 

„V pondělí 15. dubna pravděpodobně přejde přes naše území výrazná studená fronta, za kterou k nám pronikne studený vzduch od severozápadu,“ uvedla meteoroložka Jana Hujslová pro CNN Prima News.

 

„Podle aktuálních předpovědních materiálů se budou teploty uprostřed příštího týdne pohybovat pouze mezi 7 až 11 stupni a na horách a ve vyšších polohách se objeví i sněžení,“ doplnila.

Z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu vyplývá, že ve středu 17. dubna by nejnižší teploty mohly klesnout až na dva stupně. Očekávat také můžeme nadprůměrné množství srážek.

Domů
Sdílet
Diskuse