Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
22. února 2024 13:13
Čas čtení 0:41

Slavný fotbalista míří na 4,5 roku do vězení. Sexuálně napadl ženu v nočním klubu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Slavný fotbalista míří na 4,5 roku do vězení. Sexuálně napadl ženu v nočním klubu
Zdroj: Getty Images/Zhizhao Wu

Brazilský fotbalista a bývalá hvězda Barcelony Dani Alves byl odsouzen na čtyři a půl roku vězení za sexuální napadení. Oběti má také zaplatit odškodné ve výši 150 tisíc eur.

Alves byl zatčen minulý rok v lednu. Obviněn byl z toho, že v prosinci v barcelonském nočním klubu sexuálně napadl neznámou ženu. Vinu opakovaně popřel, jeho verze události se však několikrát měnila. Původně tvrdil, že ženu vůbec nezná, a později výpověď změnil na to, že žena se stykem souhlasila. Svou první verzi následně odůvodnil tím, že chtěl zachránit své manželství.

U soudu také uvedl, že žena ho při tanci sama sváděla. Ta během řízení svědčila zpoza stěny a se zkresleným zvukem, aby byla zachována její anonymita. Soud poté potvrdil, že oběť nedala svůj souhlas a že došlo ke znásilnění. Alves se proti rozhodnutí může odvolat.

Prokuratura pro fotbalistu požadovala devět let vazby, žalující právník dokonce 12 let. To, zda Alves dostal odpovídající trest, bude řešit právník poškozené David Saenz se svým týmem.

22. února 2024 11:01 Čas čtení 0:41 Tinder bude zase o něco bezpečnější. Seznamka zlepšuje ověřování a usnadní matche Tinder bude zase o něco bezpečnější. Seznamka zlepšuje ověřování a usnadní matche
Domů
Sdílet
Diskuse