Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Vincenc Novák
21. června 2024 v 11:45
Čas čtení 0:31

Úmrtí českého dítěte v Chorvatsku: Na vině je výbušnina, muž chlapci dovolil vzít ji do auta

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Úmrtí českého dítěte v Chorvatsku: Na vině je výbušnina, muž chlapci dovolil vzít ji do auta
Zdroj: Wiki Commons/Roberta F./volně k užití

Chorvatská policie obvinila 46letého Čecha kvůli středečnímu úmrtí českého dítěte, které zemřelo po manipulaci s výbušninou.

Muž byl podle informací serveru TN.cz obviněn z ohrožení obecné bezpečnosti a ohrožení života a majetku obecně nebezpečným činem. S devítiletým dítětem měl údajně vstoupit do označeného nebezpečného prostoru vojenského cvičiště, nevyhověl přitom zřetelně zobrazeným písemným varováním v chorvatštině a angličtině, která vstup do areálu zakazovala. O případu jsme informovali zde

20. června 2024 v 9:44 Čas čtení 0:53 Při výbuchu auta v Chorvatsku zemřelo devítileté dítě z Česka Při výbuchu auta v Chorvatsku zemřelo devítileté dítě z Česka

Dvojice v areálu nalezla výbušné zařízení. Muž dítěti umožnil vzít si nalezený předmět s sebou do auta, které muselo následně zastavit v obci Bilišane kvůli poruše. Dítě pak výbušninu vyneslo z auta a došlo k výbuchu. 

Při výbuchu byly zraněny také dvě ženy. Otec jedné z nich řekl TN.cz, že hoch našel uvedený předmět až v křoví v Bilišane při zastávce kvůli poruše. I sama policie původně informovala, že vybuchlo něco uvnitř jednoho z aut, spekulovalo se i o plynové lahvi. 

Domů
Sdílet
Diskuse