Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
21. října 2023 9:46
Čas čtení 0:22

Hasiči v noci zasahovali u velkého požáru v Rožnově pod Radhoštěm. Vyhlásili třetí stupeň poplachu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hasiči v noci zasahovali u velkého požáru v Rožnově pod Radhoštěm. Vyhlásili třetí stupeň poplachu
Zdroj: HZS Zlínského kraje

Zlínští hasiči v noci na sobotu zasahovali u rozsáhlého požáru galvanovny v Rožnově pod Radhoštěm. Příčina ani výše škod zatím nejsou známy.

Hořet začalo 15 minut po půlnoci. Na místo vyrazilo 13 profesionálních i dobrovolných hasičských jednotek. V lokalitě byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu, uvedli hasiči na svém Facebooku.

Hasiči s plameny bojovali pomocí výškové techniky. Z nedalekého Frenštátu pod Radhoštěm byla povolána také chemická laboratoř, jejímž úkolem bylo měřit případné škodliviny v ovzduší. Díky rychlému zásahu došlo již ve tři čtvrtě na dvě k lokalizaci požáru.

Požár byl zlikvidován o půl čtvrté ráno. Příčinu a výši vzniklých škod budou hasiči ve spolupráci s policisty vyšetřovat v průběhu neděle. Při zásahu nebyl nikdo zraněn.

Domů
Sdílet
Diskuse