Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
28. prosince 2023 7:06
Čas čtení 1:08

Studentské tarify přehledně: Podívej se, u kterého operátora nejvíce ušetříš

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené
Studentské tarify přehledně: Podívej se, u kterého operátora nejvíce ušetříš
Zdroj: Unsplash/Bruno Gomiero/volně k použití

Hledáš mobilní tarif, se kterým ti vystačí data na celý měsíc a který zároveň nezruinuje tvoji peněženku? Podívej se, jaké nabídky si připravili jednotliví operátoři.

O2

Operátor O2 má ve své nabídce hned čtyři tarify určené pro mladé zákazníky, které se od sebe liší. Nejlevnější s názvem YOU 3 GB DAT tě vyjde na 299 korun za měsíc a najdeš v něm 120 minut volání do všech sítí, 3 GB dat na měsíc a neomezené SMS do sítě O2. Jeden den v měsíci si s tímto tarifem můžeš užívat data neomezeně.

O dvě stovky dražší YOU 10 GB DAT nabízí neomezené volání a SMS do všech sítí. Neomezená data máš pět dní v měsíci. Dalším tarifem je YOU Neomezená data, který tě vyjde na 699 korun měsíčně. V ceně máš kromě neomezeného volání a SMS také internet o rychlosti 20 Mb/s a O2 TV, HBO a HBO Max na 12 měsíců zdarma. U nejdražšího tarifu YOU Neomezená data 5G, který stojí 899 korun měsíčně, najdeš v ceně neomezená data po celý měsíc. 

27. prosince 2023 14:48 Čas čtení 0:33 V Praze se změní trasy některých autobusů. Podívej se, jak pojedou V Praze se změní trasy některých autobusů. Podívej se, jak pojedou

Vodafone

Speciální tarif určený pro mladé lidi má ve své nabídce také Vodafone. Pod značkou #jetovtobě si můžeš vybrat ze tří různých balíčků, které se liší rychlostí přenosu dat. Nejlevnější z nich tě vyjde na 487 korun měsíčně a nabízí internet s rychlostí 4 Mb/s. Druhý stojí 657 korun a internet na něm rozjedeš rychlostí 20 Mb/s. Nejdražší balíček tě vyjde na 857 korun a nabízí neomezenou rychlost v síti 5G. K získání tarifu je potřeba mít u sebe ISIC.

T-Mobile

Několik tarifů pro mladé nabízí také T-Mobile. S tarifem Pořád online dostaneš na měsíc 10 GB dat za 480 korun měsíčně. Flexi tarif ti za 700 korun nabídne 15 GB dat s neomezenou rychlostí, po jejich vyčerpání se ti internet zpomalí na 10 Mb/s. S nejdražším Dataking tarifem si můžeš za 905 korun měsíčně užívat neomezená data celý měsíc.

Domů
Sdílet
Diskuse