Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
11. června 2024 v 16:22
Čas čtení 0:43

Sardinie nabízí ubytování zdarma. Má to dvě podmínky, jedna řadu lidí diskriminuje

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Sardinie nabízí ubytování zdarma. Má to dvě podmínky, jedna řadu lidí diskriminuje
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)/volně k užití

Nadace Cammino Minerario di Santa Barbara (CMSB) nabízí mladým návštěvníkům a návštěvnicím Sardinie ubytování zdarma. Chce jim pomoct lépe poznat ostrov i mimo jeho pláže.

Součástí 500 kilometrů dlouhého trailu Cammino Minerario di Santa Barbara jsou písečné duny, dubové lesy i útesy vysoko nad Středozemním mořem. Stezka se vydává i po stopách horníků.

11. června 2024 v 10:10 Čas čtení 0:33 Do Evropy přichází tropické dny. Teplota může dosáhnout až 45 stupňů Celsia Do Evropy přichází tropické dny. Teplota může dosáhnout až 45 stupňů Celsia

Do 15. června probíhá iniciativa CMSB „Leg’s go in Cammino“. Po pauze v letních měsících se pak znovu rozběhne 15. září a potrvá do 31. prosince. Pochod je rozdělen do 30 etap o průměrné délce 16 kilometrů, absolvování zabere asi měsíc.

Nadace nabízí každému poutníkovi ubytování na tři noci zdarma. Cestovatelé budou moci přespat jak v hostelech, tak kempech i penzionech, dostanou také snídani zdarma. Zájemci a zájemkyně však nesmí být starší 35 let a musí se předem zaregistrovat.

4. června 2024 v 8:30 Čas čtení 5:59 Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej?

K účasti je třeba získat „pas poutníka“ za členský poplatek pět eur. Turisté pak obdrží e-mail se třemi poukázkami, které mohou využít při rezervaci na trase. Většina ubytoven nabízí pokoje sdílené s dalšími lidmi, obvykle za cenu kolem 25 eur.

Trail svůj název dostal po patronce horníků, ke které se muži modlili před sestupem do dolů. Cesta začíná v malém městě Iglesias na jihozápadě ostrova, odkud se pěší vydávají kolem ruin dolů, opuštěných vesnic a po pobřeží.

Domů
Sdílet
Diskuse