Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Ella Petrová
dnes 24. září 2024 v 7:12
Čas čtení 0:30

YouTube Premium v Česku zdraží. O kolik si připlatíš?

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
YouTube Premium v Česku zdraží. O kolik si připlatíš?
Zdroj: Unsplash / Collabstr

Takřka všechny streamovací platformy se rozhodly letos zdražit a YouTube Premium není výjimkou.

Netflix, Max a Disney+ již zdražování zavedlo, nyní se k nim připojil i YouTube Premium. Nejvíce si připlatí uživatelé a uživatelky, kteří sdílejí tarif s rodinou nebo přáteli fungující až na šesti účtech. Doposud stál 269 korun, nově ale bude za 389 korun.

23. září 2024 v 14:31 Čas čtení 1:20 Letošní Love Island je plný zvratů, poslední návrat však nechápou ani největší fanoušci Letošní Love Island je plný zvratů, poslední návrat však nechápou ani největší fanoušci

To však platí v rámci Androidů, ceny u iOSu jsou ještě úplně jiné, vyšší. Firma tím kompenzuje třicetiprocentní provizi, kterou si strhne Apple. Rodinný tarif při platbě na iOS poskočí ze 359 korun až na neskutečných 509 korun. Ročně tak zaplatíš o 1440 korun ročně navíc. 

23. září 2024 v 9:59 Čas čtení 0:41 VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a

Cena pro jednotlivce dříve byla 239 korun a nově se vyhoupla na 269 korun. Služba každopádně zůstává neměnná. Zahrnuje videa bez reklam, neomezený poslech hudby, stahování videí a hudby do mobilu a přehrávání videí a hudby na pozadí na mobilu. 

Domů
Sdílet
Diskuse