Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
13. dubna 2023 16:16
Čas čtení 0:23

V Jihlavě srazila dodávka dva chodce s kočárkem. Policie vyšetřuje, proč si řidič lidí nevšiml

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Jihlavě srazila dodávka dva chodce s kočárkem. Policie vyšetřuje, proč si řidič lidí nevšiml
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Během Velikonočního pondělí se v Jihlavě stala dopravní nehoda. Dodávka srazila na přechodu dva chodce s kočárkem.

K situaci došlo krátce po poledni. Na křižovatce byla vypnutá světelná signalizace. 62letý řidič chodce prakticky nezaregistroval. Policie nyní pátrá po důvodu. „Řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková, píše server Novinky.cz.

Srážka minula kočárek s dítětem, dva chodci se však střetnutí nevyhnuli. Přítel zraněné ženy si dítě na místě převzal. „Došlo k těžkému zranění chodkyně, která byla na místě ošetřena posádkou zdravotnické záchranné služby a následně převezena do nemocnice. Druhý chodec na místě nepožadoval ošetření ze strany záchranářů, ve večerních hodinách se ale nechal ošetřit ve zdravotnickém zařízení,“ komentovala policejní mluvčí.

30. března 2023 18:21 Čas čtení 1:54 „Nepřijde mi normální, že auta zabíjí lidi.“ Byli jsme na protestu Třicítky pro Prahu (Videoreportáž) „Nepřijde mi normální, že auta zabíjí lidi.“ Byli jsme na protestu Třicítky pro Prahu (Videoreportáž)
Domů
Sdílet
Diskuse