Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ilona Hobzová
21. července 2023 10:51
Čas čtení 1:00

Opilá žena v Pardubicích vyklopila dítě z kočárku, nadýchala téměř 3 promile. Miminko muselo do nemocnice

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilá žena v Pardubicích vyklopila dítě z kočárku, nadýchala téměř 3 promile. Miminko muselo do nemocnice
Zdroj: Městská policie Pardubice

Po pádu na hlavu mělo miminko bouli a odřeniny v obličeji a matka nadýchala 2,92 promile.

Žena v Pardubicích vyklopila při vystupování z trolejbusu z kočárku své půlroční dítě. Po pádu na hlavu mělo miminko bouli a odřeniny v obličeji a matka nadýchala 2,92 promile. Kojence si pro jistotu odvezla záchranka. Podle pardubických policistů nejde o první podobný případ, který od začátku léta museli řešit.

20. července 2023 13:00 Čas čtení 8:27 „Nejsme žádní úchylové!“ Navštívili jsme nudistickou pláž na jezeře Lhota (Reportáž) „Nejsme žádní úchylové!“ Navštívili jsme nudistickou pláž na jezeře Lhota (Reportáž)

Oba případy bude řešit sociálka

„Devětatřicetiletá opilá matka při vystupování z trolejbusu vyklopila půlroční miminko z kočárku. Nadýchala skoro tři promile a ještě byla naštvaná, že musí jednat se strážníky. Miminka se ujali zdravotníci a v doprovodu jeho matky jej převezli do nemocnice,“uvedla městská policie na sociální síti a dodala, že miminko si lékaři pro jistotu nechali na pozorování a matku odvedl domů otec dítěte. Případ si převezme Orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD).

V červenci se podle pardubických strážníků odehrál ještě jeden podobný případ, při kterém hádce opilých rodičů přihlížela jejich dcera předškolního věku. „Celý incident se odehrál na ulici. Svědek, který jej viděl, zavolal strážníky. Hlídka na místě zjistila, že oba zákonní zástupci jsou pod vlivem alkoholu. Muž nadýchal tři a půl promile, žena měla o promile méně,“ popsali policisté. Protože se o dítě neměl kdo postarat, ujala se jej přivolaná sociální pracovnice. I tento případ tak bude mít dohru na sociálce.

Domů
Sdílet
Diskuse