Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
22. ledna 2024 13:57
Čas čtení 0:25

Chodí ti hromada nevyžádaných mailů? Gmail v Androidu má novou funkci, odběr nově zrušíš jedním klikem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chodí ti hromada nevyžádaných mailů? Gmail v Androidu má novou funkci, odběr nově zrušíš jedním klikem
Zdroj: unsplash/Solen Feyissa

Android se dočkal funkce odhlášení odběru pomocí jednoho kliku, najdeš ji v aplikaci Gmail.

Google se rozhodl uživatelům usnadnit odhlášení odběru z newsletterů. Už nebudeš muset scrollovat na konec e-mailu a hledat tlačítko, které je většinou napsané malým písmem, a v některých případech dokonce nefunguje, což může odhlášení z newsletteru zkomplikovat.

19. ledna 2024 11:10 Čas čtení 0:26 WhatsApp oznámil další novinky. V sekci kanálů najdeš dvě nové funkce WhatsApp oznámil další novinky. V sekci kanálů najdeš dvě nové funkce

Společnost Google se s tím rozhodla bojovat, a tak do Androidu konečně přidává tlačítko pro odhlášení odběru. Stačí otevřít e-mail a vpravo nahoře kliknout na tlačítko „Odhlásit odběr“. To tě z newsletteru buďto rovnou odhlásí, nebo tě pošle přímo na web služby, kde se odhlásíš sám*sama. 

Jakmile odběr zrušíš, tak ti přijde informační zpráva, která tvůj úkon potvrdí. S newslettery, které ti akorát spamují e-mailovou schránku, se tak už konečně můžeš rozloučit.

Domů
Sdílet
Diskuse