Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
19. ledna 2024 11:10
Čas čtení 0:26

WhatsApp oznámil další novinky. V sekci kanálů najdeš dvě nové funkce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
WhatsApp oznámil další novinky. V sekci kanálů najdeš dvě nové funkce
Zdroj: Pexels / Andrea Piacquadio/volně k užití

Aplikace WhatsApp představila nové funkce, které se objeví po aktualizaci. Přináší možnost poslat veřejně všem sledujícím hlasovou zprávu nebo třeba ankety.

Komunikační aplikace WhatsApp představila dvě nové funkce. Hlasové zprávy a ankety nejsou pro uživatele a uživatelky ničím novým. Platforma ale nedávno oznámila, že se tyto funkce nově rozšíří kromě soukromých konverzací také do sekce kanálů. 

18. ledna 2024 12:34 Čas čtení 1:40 Dvě české značky propadly v testu dětských bund a kombinéz, obsahovaly nebezpečné toxické látky (Aktualizováno) Dvě české značky propadly v testu dětských bund a kombinéz, obsahovaly nebezpečné toxické látky (Aktualizováno)

Jak dovysvětlil magazín Letem světem Applem, to „umožní posílat hlasové zprávy všem účastníkům konverzace v kanálu, případně zjišťovat jejich názory prostřednictvím interaktivních anket“. Novinky přináší hlavně kvůli velké oblíbenosti audiozpráv. Každý den jich lidé využívající WhatsApp pošlou sedm milionů.

To však není z novinek oblíbené platformy všechno. Nově také zvyšuje maximální počet správců kanálu na 16. Nově je k také dispozici možnost sdílet aktualizaci z konkrétního kanálu ve statusu WhatsApp.

Aktualizaci WhatsAppu můžeš jednoduše provést v App Storu.

Domů
Sdílet
Diskuse