Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
19. února 2024 v 17:19
Čas čtení 0:36

Vezmu samopal a půjdu na vládu, vyhrožoval muž. Zásahovka u něj našla zbraň i munici

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vezmu samopal a půjdu na vládu, vyhrožoval muž. Zásahovka u něj našla zbraň i munici
Zdroj: Policie ČR

Muže, který hrozil na sociálních sítích, že se přidá k pondělnímu protestu zemědělců v Praze a půjde na úřad vlády ozbrojený samopalem, zadrželi v neděli policisté.

Při domovní prohlídce byly u zatím neidentifikovaného muže nalezeny nelegálně držený samopal a zásobníky s ostrým střelivem. Policie v pondělí odpoledne o případu informovala na X (dříve Twitter).


„Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie zachytili o víkendu výhrůžku na sociální síti. Pisatel na ní avizoval, že až pojedou protestující se zemědělskou technikou do Prahy, přidá se se samopalem a půjde s ním na Úřad vlády ČR,“ uvedla policie.


Policisté ve spolupráci s pražskou zásahovou jednotkou muže zadrželi v neděli dopoledne u něj doma. Z vyjádření policie podle serveru Novinky.cz vyplývá, že policejní zásah proběhl v Praze. Ve které části muž bydlí, policie neupřesnila.

Domů
Sdílet
Diskuse