Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Aneta Gospičová
včera 27. října 2024 v 15:16
Čas čtení 0:27

VIDEO: Na pražském letišti přistál poslední komerční let Českých aerolinií. Od neděle je bude zajišťovat Smartwings

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Na pražském letišti přistál poslední komerční let Českých aerolinií. Od neděle je bude zajišťovat Smartwings
Zdroj: Wikipedia / CAPTAIN RAJU / volně k užití

Letadlo přiletělo z Paříže.

Na Letišti Václava Havla v Praze přistál v sobotu před 23. hodinou poslední komerční let Českých aerolinií (ČSA), informuje Denník E. Letadlo přiletělo z Paříže přibližně s hodinovým zpožděním. Na letišti se kvůli události sešly desítky leteckých nadšenců a bývalých zaměstnanců.

Přestože značku ČSA bude i nadále možné vidět na několika letadlech, její lety bude od neděle zajišťovat výhradně Smartwings. Důvodem tohoto kroku je podle předsedy představenstva této společnosti Jiřího Jurána „zefektivnění provozu skupiny“.

27. října 2024 v 13:00 Čas čtení 1:07 Předpověď počasí: Do Česka dorazí první sníh. Podívej se, co nás příští týden čeká Předpověď počasí: Do Česka dorazí první sníh. Podívej se, co nás příští týden čeká
 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by ČT24 (@ct24zive)

ČSA patřily mezi pět nejstarších leteckých společností na světě a byly také zakládajícím členem Mezinárodního sdružení leteckých dopravců (IATA). Ekonomické problémy společnosti začaly již v 90. letech. Podle Českého rozhlasu jí série manažerských chyb způsobila výrazné ztráty, které se poté kompenzovaly prodejem majetku. 

Domů
Sdílet
Diskuse