Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
12. července 2023 10:54
Čas čtení 0:32

V Chorvatsku hrozí kolaps dopravy. Těmto úsekům se obloukem vyhni, aby se ti cesta neprodloužila o několik hodin

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
V Chorvatsku hrozí kolaps dopravy. Těmto úsekům se obloukem vyhni, aby se ti cesta neprodloužila o několik hodin
Zdroj: TASR/STA/Stanko Gruden, Pixabay

Rekreanti, kteří se chystají na cestu do oblíbeného Chorvatska, by se měli připravit na několikahodinové čekání v kolonách.

Chorvatská agentura HAK upozorňuje, že na více úsecích hlavní trasy se tvoří masivní kolony, které dosáhly délky až čtyř kilometrů, informuje o tom portál 24Sata.

11. července 2023 9:40 Čas čtení 0:27 Na známé pláži v Chorvatsku zuří nepříjemný rotavirus. Mnoho dětí skončilo v nemocnici na infuzi Na známé pláži v Chorvatsku zuří nepříjemný rotavirus. Mnoho dětí skončilo v nemocnici na infuzi

Na Jaderské magistrále DC8 mezi obcemi Drašnica a Igrana se často tvoří dlouhé kolony v souvislosti s nehodami, výjimkou nebyl ani začátek tohoto týdne. Situace se komplikuje i na dálnici A1 mezi mýtným vstupem Lučko a křižovatkou Karlovac směrem k moři. Vyhni se také obchvatu hlavního města Záhřeb. Kolony jsou často hlášeny na okruhu A3 od mýta Lučko ze směru Buza. Na Jaderské magistrále DC8 na úseku Trogi–Split–Omiš se také tvoří kolony a řidiči si možná prodlouží cestu o několik hodin.

Mezi další uzavřené úseky patří cesta DC6 Glina–Dvůr v obci Donij Žirovac, cesta DC26 v úseku Koritna–Dubrava, úsek DC2 v Koprivnici, Vukovar–Ilok mezi obcemi Sotin a Opatovac a obchvat města Ilok.

Domů
Sdílet
Diskuse