Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
24. února 2024 13:17
Čas čtení 0:36

Na příští týden jsou nahlášeny výluky. Podívej se, kde všude tě čeká zkomplikovaná doprava

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na příští týden jsou nahlášeny výluky. Podívej se, kde všude tě čeká zkomplikovaná doprava
Zdroj: Unsplash/László Glatz/volně k užití

Od 26. února do 3. března proběhnou nejdůležitější opravy a údržby železnic. Budou se upravovat stromy či keře v blízkostí tratí tak, aby během roku nenarušovaly jízdní řády vlaků.

Ořez a svoz dřeva budou probíhat hlavně na pěti trasách, některé vlaky nahradí autobusy. Jednou z takových je trať mezi Červeným Kostelcem a Malými Svatoňovicemi, kde budou úpravy probíhat mezi pondělkem a pátkem. Na trati Jablonné v Podještědí – Liberec – Horní Růžodol bude dřevo ořezáváno od pondělí do čtvrtka. 

Výluky se však nebudou týkat pouze severu, ale i zbytku Čech. Na trati Zdice – Lochovice – Liteň se údržba uskuteční od pondělí do soboty. Mezi Táborem a Milevskem se budou stromy a keře ořezávat od pondělí do středy a na železnici na jihu Čech mezi Borovany a Českými Velenicemi proběhnou úpravy v pondělí a úterý. Moravě a Slezsku se údržba vyhne.

Domů
Sdílet
Diskuse