Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Jana Chovancová
24. září 2023 9:10
Čas čtení 1:02

Případ jako z akčního filmu: Muž chtěl ukrást hromosvod, pak auto, později napadl policistu a měl u sebe i drogy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Muž je obviněn ze tří trestných činů.

V pátek 22. září byla v ranních hodinách vyslána policejní hlídka v Bratislavě na Macharovou ulici, kde neznámý muž poškodil fotovoltaickou tabuli a odmontoval hromosvod na střeše parkovacího domu. Situace však po příjezdu policie nabírala grády a muž byl nakonec obviněn ze tří trestných činů. Píše o tom Policie Slovenské republiky –⁠ Bratislavský kraj na svém Facebooku.

23. září 2023 19:04 Čas čtení 0:52 VIDEO: Policie v Praze dopadla „démona“, který se s nožem vloupával lidem do domů, když spali VIDEO: Policie v Praze dopadla „démona“, který se s nožem vloupával lidem do domů, když spali

Poté, co pachatel zpozoroval policisty, se dal na útěk v prostorách parkovacího domu. Tam vytáhl na náhodného muže stojícího u vozu značky Peugeot nůž s úmyslem zmocnit se jeho auta. Muž se z obavy o své zdraví dal na útěk, čehož pachatel využil a snažil se odcizit zmíněné auto. To se mu ale nepodařilo, protože od vozu neměl klíč.

„Po příchodu policisty k vozidlu se policista stal obětí fyzického útoku agresivního muže, který ho s nožem v ruce napadl a kopl do oblasti hrudníku a břicha,“ píše policie na sociální síti. Napadením veřejného činitele tento případ ale nekončí.

„Po krátké chvíli byl však agresivní muž za použití donucovacích prostředků omezen na osobní svobodě, přičemž na místě incidentu v blízkosti muže policisté zajistili i sáček s obsahem bílé krystalické látky. Ten byl zaslán k expertiznímu zkoumání na Kriminalisticko-expertizní ústav Policejního sboru SR,“ doplňuje policie.

Vyšetřovatel Okresního ředitelství Policejního sboru v Bratislavě zahájil v souvislosti s tímto skutkem tři trestní stíhání. První ve věci trestného činu loupeže, druhé ve věci trestného činu útoku na veřejného činitele a třetí ve věci trestného činu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi. Agresivní čtyřiačtyřicetiletý muž je momentálně v cele policejního zajištění. 

Domů
Sdílet
Diskuse