Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Radim Šlechta
31. října 2023 9:50
Čas čtení 0:26

Jaké počasí bude v listopadu? Čekají nás srážky a teploty kolem nuly

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Jaké počasí bude v listopadu? Čekají nás srážky a teploty kolem nuly
Zdroj: Unsplash/Chilli Charlie

Na listopad chystej teplé oblečení.

Český hydrometeorologický ústav zveřejnil dlouhodobou předpověď počasí. Listopad očekává teplotně průměrný až slabě nadprůměrný. Teploty budou vyšší především v prvním listopadovém týdnu.

V prvním týdnu následujícího měsíce můžeš očekávat průměrné minimální noční teploty kolem sedmi stupňů, přechodně může být i kolem 11 stupňů, v sobotu teploměry naměří jen okolo čtyř stupňů. Během dne se bude teplota pohybovat okolo 13 stupňů, především zpočátku může vystoupat až na 17 stupňů.

V dalších týdnech očekávej průměrné teploty. Ty minimální se v posledním týdnu budou pohybovat kolem nuly, maximální okolo pěti stupňů. 

Co se týče srážek, očekávají se průměrné až nadprůměrné. V prvním týdnu s úhrny i přes 20 milimetrů, v dalších týdnech klesnou na 10 milimetrů.

Domů
Sdílet
Diskuse