Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
5. listopadu 2023 v 17:38
Čas čtení 0:31

Judista Krpálek medaili z mistrovství Evropy tentokrát nepřiveze. Prohrál hned první zápas

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Judista Krpálek medaili z mistrovství Evropy tentokrát nepřiveze. Prohrál hned první zápas
Zdroj: Julian Finney/Getty Images

Lukáš Krpálek na poslední chvíli odcestoval na mistrovství Evropy v judu. Končí hned po prvním zápase.

Dvojnásobného českého olympijského vítěze porazil v kategorii nad 100 kilogramů Munir Ertug. Dvacetiletý Turek loni vyhrál stříbrnou medaili na juniorském mistrovství Evropy v Praze. Ve třetí minutě druhého kola souboje se náš zástupce na soupeře pokusil zaútočit. Po zhlédnutí videozáznamu byl usvědčen z porušení pravidel a diskvalifikován.

4. listopadu 2023 v 23:43 Čas čtení 4:19 Brutální knock-out, drtivý kop mezi nohy a nový šampion. Co všechno přinesl Oktagon 48 v Manchesteru? Brutální knock-out, drtivý kop mezi nohy a nový šampion. Co všechno přinesl Oktagon 48 v Manchesteru?

Téměř třiatřicetiletý judista se o tom, že na evropský šampionát do francouzského Monpellieru pojede, rozhodl na poslední chvíli. „Zařadit start na mistrovství Evropy se Lukáš rozhodl až teď v úterý,“ cituje reprezentačního trenéra Václava Sedmidubského TN.cz.

Prohra mu zamezila postup do čtvrtfinále. Je tomu teprve potřetí, co se do něj nedostal. Naposledy se tak stalo roku 2016 v Kadani, kdy bojoval se zraněním ramena. Česká výprava přijede zpátky do Česka bez jediné výhry. Dnes taktéž v prvním zápase vypadl v kategorii do 90 kilogramů olympionik David Klammert.

Domů
Sdílet
Diskuse