Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
21. prosince 2023 13:11
Čas čtení 0:21

VIDEO: U silnice se procházelo ztracené tele. Kolemjedoucí mu oblékla reflexní vestu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: U silnice se procházelo ztracené tele. Kolemjedoucí mu oblékla reflexní vestu
Zdroj: Wolfgang Hasselmann / Unsplash/volně k užití

Bezpečnost především.

Na konci minulého týdne zpestřila policistům na Náchodsku službu žena, která jim zavolala ve tři hodiny ráno. „Prostřednictvím operačního důstojníka informovala o malém teleti, které zřejmě uteklo z nedalekého kravína a nacházelo se nedaleko komunikace,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.

21. prosince 2023 11:07 Čas čtení 0:50 Pracující v nemocnici dostali od vedení bramboru. Stále je to ale lepší než dárek z minulého roku Pracující v nemocnici dostali od vedení bramboru. Stále je to ale lepší než dárek z minulého roku

Oznamovatelka policistům také sdělila, že teleti oblékla reflexní vestu, aby bylo dobře vidět a zároveň zabránila případné nebezpečné situaci, jelikož neměla čas setrvat na místě. Hlídka se okamžitě vydala na místo a tele odchytla v poli. Na místě pak setrvala do příjezdu majitele. Situace byla vzhledem ke skutečnostem vyřešena na místě domluvou.

 
Domů
Sdílet
Diskuse