Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Karolína Fejtová
24. května 2024 15:26
Čas čtení 0:31

Chlapeček musel uklízet vlastní výkaly. Žena za jeho týrání dostala podmínku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ve čtvrtek soud uložil ženě tříletý trest vězení, podmíněně odložený na pět let. Informaci poskytly Novinky.

Třicetiletá žena z Plzeňska dle verdiktu chlapečka týrala mezi lety 2017 a 2020, v tu dobu mu bylo čtyři až sedm let. Se svým tehdejším partnerem ho měla v péči jednou za 14 dní. Jakmile muž nebyl doma, dítě zavírala do kumbálu, dokud se nepomočilo či nepokálelo, a pak ho to donutila uklidit. Dále mu například svazovala ruce, přelepila oči lepicí páskou a do análního otvoru mu zavedla neznámý předmět.

23. května 2024 18:58 Čas čtení 0:44 Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama

Podle soudu však její jednání nemělo sexuální charakter, nýbrž charakter týrání. „Dospěli jsme k závěru, že toto jednání je možno podřadit pod přečin týrání svěřené osoby,“ řekl soudce.

O případu se rozhodovalo již potřetí. Naposledy byla žena odsouzena ke čtyřem letům vězení za týrání a znásilnění, to se však nakonec neprokázalo. Chlapečkovi musí zaplatit odškodné 250 tisíc korun, jeho matce dalších 50.

Domů
Sdílet
Diskuse