Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. května 2024 v 10:18
Čas čtení 0:31

Tragická nehoda na dostizích. Známá jezdkyně nepřežila nešťastný pád

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

K incidentu došlo v neděli v britském Devonu. Přivolaní lékaři již jezdkyni nedokázali pomoci.

Během soutěže v disciplíně cross-country se při přeskoku klády sedmatřicetiletá Georgie Cambell a její kůň Global Quest zřítili do vody. Žena utrpěla natolik vážná zranění, že ačkoliv byli na místo ihned povoláni lékaři, už ji nedokázali zachránit. Kůň neutrpěl žádná větší zranění, informuje agentura Reuters.

28. května 2024 v 8:36 Čas čtení 0:16 V Praze 8 došlo ke srážce tramvaje s autem. Provoz je omezen V Praze 8 došlo ke srážce tramvaje s autem. Provoz je omezen

Závod byl po incidentu přerušen. Jak k nehodě došlo, zatím není jasné. „Abychom respektovali soukromí rodiny v této nesmírně těžké a smutné době, nebudeme sdělovat žádné další podrobnosti,“ uvedla dle serveru CNN organizace British Eventing, pod kterou na ostrovech dostihový sport spadá.

Georgie Campbell byla špičkovou jezdkyní, mnohokrát reprezentovala Velkou Británii v týmech na pohárech národů a zúčastnila se několika pětihvězdičkových soutěží (nejvyšší uznávaná úroveň jezdectví). Celkem se představila na více než 200 závodech.

Domů
Sdílet
Diskuse