Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
14. června 2024 v 10:09
Čas čtení 0:32

Zemřela česká zpěvačka, modelka a podnikatelka Victoria. Měl ji zavraždit manžel

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřela česká zpěvačka, modelka a podnikatelka Victoria. Měl ji zavraždit manžel
Zdroj: Profimedia.cz

Ve věku pouhých 40 let zemřela v turecké Ankaře česká zpěvačka Victoria, která v poslední době vystupovala pod jménem Victoria Vera Blyth. Podle tureckého deníku Hürriyet ji zavraždil vlastní manžel Thomas Blyth, jenž následně spáchal sebevraždu.

Jak informuje Hürriyet, vražda se měla odehrát v úterý 11. června. Manželé se nejprve údajně začali z neznámého důvodu hádat, načež Thomas Blyth vytáhl zbraň a svoji manželku i sebe zastřelil. V domě byly s oběma manželi i jejich tři děti. 

5. května 2024 v 15:41 Čas čtení 0:34 Zemřela slavná česká herečka Simona Postlerová, bylo jí 59 let Zemřela slavná česká herečka Simona Postlerová, bylo jí 59 let

Turecký deník uvedl, že podle jednoho z dětí začala hádka kvůli SMS zprávám ve Viktoriině telefonu. Všechny děti jsou nyní v péči zpěvaččiných příbuzných, těla manželů se stále necházejí v Ankaře, kde je čeká také nařízená pitva. V případu stále probíhá vyšetřování. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Velvetsmile Victoria Velvet (@velvetsmilecom)

Zpěvačka se narodila v Jižní Africe a do Česka se přestěhovala ve svých 15 letech. Od roku 2001 vystupovala v pražských klubech, o dva roky později již měla na kontě spolupráci se zpěvačkou Darou Rolins. V roce 2005 vydala své debutové album s názvem Cry. 

Domů
Sdílet
Diskuse