Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
5. května 2024 15:41
Čas čtení 0:34

Zemřela slavná česká herečka Simona Postlerová, bylo jí 59 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ve věku 59 let zemřela česká herečka Simona Postlerová. Známá byla především díky filmům Tancuj, Matyldo, Probudím se včera, Jedna kočka za druhou nebo ze seriálu Vyprávěj. O její smrti informoval deník Blesk.

Herečka podle Blesku zemřela ve svém bytě na pražských Vinohradech. Do domu přijela záchranka a policie v neděli kolem jedné hodiny odpolední. Posléze na místo dorazil i koroner a pohřební služba. „Na uvedené adrese jsme zasahovali u přirozeného úmrtí ženy, nejednalo se o smrt s cizím zaviněním,“ řekl Blesku policejní mluvčí Richard Hrdina. 

Simona Postlerová se narodila v roce 1964 v Plzni do umělecké rodiny. Její otec byl režisér, matka herečka. V mládí vystudovala gymnázium, později úspěšně dokončila obor herectví na pražské DAMU. Své divadelní angažmá zahájila v roce 1992 v Divadle na Vinohradech. Hrála ale také ve filmu a v televizi, diváci ji mohou znát například ze seriálů Chlapci a chlapi, Hospoda, Četnické humoresky, Nemocnice na kraji městapo dvaceti letech nebo Ordinace v růžové zahradě

Manželem herečky byl Zdeněk Hrášek, který před lety podlehl rakovině. Měli spolu dceru Janu a syna Damiána. 

Simona Postlerová
Zdroj: Divadlo Na Vinohradech / Propagační materiál
Zpět
Sdílet
Diskuse