Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
20. července 2024 v 16:50
Čas čtení 0:35

VIDEO: Řidič jel po dálnici D1 v protisměru, minul se i s kamionem. Policie po něm pátrá

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Řidič jel po dálnici D1 v protisměru, minul se i s kamionem. Policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR

V úterý dostali policisté hlášení o vozidle jedoucím v protisměru na dálnici D1 mezi Přerovem a Lipníkem nad Bečvou.

Ihned po oznámení vyrazily na místo policejní hlídky, řidiče však již nedostihly. Policisté po řidiči nyní pátrají a prosí řidiče, kteří v úterý dopoledne úsekem projížděli a automobil v protisměru viděli, aby se ozvali na linku 158, nebo na dálniční oddělení Kocourovec na telefonním čísle 974 762 751.

17. července 2024 v 13:00 Čas čtení 5:49 Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví

Řidič vozidla Škoda Octavia combi dle kamerových záznamů jel na Přerov v pruzích směřující na Lipník nad Bečvou. Na dalším záznamu je poté zachycen v protisměru z druhé strany, nakonec se mu podařilo dojet až na odpočívadlo Osek na 289. kilometru, kde se otočil a pokračoval již správným směrem. Kde na dálnici do prostisměru najel policie zjišťuje.

19. července 2024 v 7:00 Čas čtení 3:38 Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších
Domů
Sdílet
Diskuse