Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
25. dubna 2023 v 19:43
Čas čtení 0:24

Policie pátrá po sedmnáctileté dívce z Dětského domova v Aši

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po sedmnáctileté dívce z Dětského domova v Aši
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy

Na sobě by měla mít sportovní boty bílé barvy, modré rifle, černou mikinu, černou bundu s nápisy Adidas a kabelku stejné značky.

Policisté v Karlovarském kraji vyhlásili pátrání po sedmnáctileté Natálii Weiszdornové, která v úterý nedorazila do školy a ani se nevrátila zpět do Dětského domova v Aši, kde žije. Dívka není bezprostředně ohrožena na životě.

25. dubna 2023 v 17:59 Čas čtení 0:42 Královéhradecká „Jolanda“ podvedla nemocnou ženu. Vylákala z ní tolik peněz, že se ti protočí bulvy Královéhradecká „Jolanda“ podvedla nemocnou ženu. Vylákala z ní tolik peněz, že se ti protočí bulvy

Hledaná je 165 až 170 centimetrů vysoká, má hnědé oči a hnědé vlasy po ramena. Na sobě by měla mít sportovní boty bílé barvy, modré rifle, černou mikinu, černou bundu s nápisy Adidas a kabelku stejné značky. Mobilní telefon má u sebe, ale momentálně je její číslo neznámé. Léky žádné neužívá a netrpí žádnou nemocí.

Lidé se v případě jakýchkoli informací o pohybu dívky mají obrátit na linku 158.

policie
Zdroj: Policie České republiky
Domů
Sdílet
Diskuse