Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
9. května 2023 v 14:30
Čas čtení 0:36

Policie pátrá po čtyřletém chlapci a jeho matce z České Lípy, nehlásí se rodině

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Chlapec je vysoký 75 až 80 centimetrů, má blond vlasy a šedé oči. Jeho matka je střední postavy, měří 155 až 156 cm, má blond vlasy a hnědé oči.

Českolipská policie od pondělí pátrá po čtyřletém Janu Primáskovi a jeho matce, dvaačtyřicetileté Radce Primáskové z České Lípy. O vyhlášení pátrání požádala babička chlapce, která se o ně obává.

Oznamovatelka uvedla, že od 17. dubna není v kontaktu se svou dcerou Radkou Primáskovou, narozenou 13. 3. 1981, matkou Jana Primáska. „Oznamovatelka žije v Novém Boru a její dcera se synem v nedaleké České Lípě. Vzhledem k tomu, že ji dcera s vnukem nenavštívila nezvykle dlouhou dobu a ani nereaguje na její pokusy o telefonický kontakt, se oznamovatelka o oba obává a rozhodla se nás požádat o jejich vypátrání,“informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Čtyřletý Jan Primásek je vysoký 75 až 80 centimetrů, má blond vlasy a šedé oči. Radka Primásková je střední postavy, měří 155 až 156 cm, má blond vlasy a hnědé oči. „Pokud jste Radku Primáskovou a jejího syna viděli anebo je uvidíte, volejte prosím linku 158,“ dodala mluvčí.

policie
Zdroj: Policie České republiky
Domů
Sdílet
Diskuse