Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Lukáš Čelka
14. května 2023 19:34
Čas čtení 0:52

Mladík se přiznal k vraždě Pop Smoka. V době rapperovy smrti mu bylo 15 let

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
Mladík se přiznal k vraždě Pop Smoka. V době rapperovy smrti mu bylo 15 let
Zdroj: Getty Images/Claudio Lavenia

Známý rapper byl zastřelen v roce 2020.

V pátek 12. května se před soudem přiznal 18letý mladík k vraždě známého rappera Pop Smoka – vlastním jménem Bashara Jacksona, píše portál LA Times. Mladík se mimo jiné stihl přiznat i k domovní loupeži a k tomu, že střelnou zbraň použil úmyslně. Chlapci, který stiskl spoušť, bylo v době rapperovy smrti 15 let.

Soudce nejvyššího soudu okresu LA J. Christopher Smith řekl mladému obžalovanému a jeho 19letému komplicovi, že Jackson Bashara kvůli nim „bezdůvodně přišel o život“. „Nemáte právo vzít někomu život ani majetek,“ rozhořčil se soudce. Očekává se, že střelec bude ve vazbě pro mladistvé, dokud nedovrší 25 let.

Jak dále píše portál, ze smrti rappera byli obviněni další tři lidé: v té době 19letý Corwey Walker, 18letý Keandry Rodgers a další nezletilý chlapec, jehož identita zůstává neznámá na příkaz soudu. Soud totiž zakázal médiím identifikovat mladistvé obviněné.

Nemilosrdná vražda

Brutální čin spáchala skupina mladých lidí 19. února 2020, když se zamaskovaní a ozbrojení vloupali do rapperova domu v Hollywood Hills. Identifikovali ho podle příspěvku na Instagramu.

15. dubna 2024 14:00 Čas čtení 4:24 Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul

Když vtrhli do Pop Smokova domu, rappera našli ve sprše. V ní ho podle svědectví zastřelil pistolí v té době 15letý mladík, který ho třikrát střelil do zad. Jako lup si z domu vzali rapperovy hodinky poseté diamanty, které později prodali za 2000 dolarů, tedy po přepočtu zhruba za 43 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse