Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
ČTK
29. listopadu 2023 8:47
Čas čtení 0:20

Na Srí Lance havaroval autobus s Čechy. Nehoda si vyžádala tři zraněné

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Na Srí Lance havaroval autobus s Čechy. Nehoda si vyžádala tři zraněné
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Na Srí Lance ve středu ráno podle serveru zdejšího listu The Morning havaroval autobus s českými turisty, když se na železničním přejezdu srazil s vlakem. Dva turisté a řidič utrpěli lehká zranění.

Česká ambasáda v indickém Dillí, pod niž spadá i Srí Lanka, ČTK řekla, že o nehodě zatím nemá žádné informace. Podle serveru se nehoda odehrála na nebezpečném železničním přejezdu ve městě Vaskaduva, které leží asi hodinu jízdy jižně od metropole Kolomba. Vlak i autobus, který směřoval na letiště, jsou značně poškozeny. Na fotografii zveřejněné srílanským webem je vidět zdemolovaná zadní část autobusu a řada rozbitých oken.

O přesné povaze zranění, která utrpěli turisté, se server nezmiňuje. Uvedl ale, že řidič autobusu byl převezen do nemocnice s očním poraněním.

Domů
Sdílet
Diskuse