Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
3. ledna 2024 12:19
Čas čtení 0:25

Farář s uříznutým penisem už není v umělém spánku. Za jeho zranění může vážná nemoc

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Farář s uříznutým penisem už není v umělém spánku. Za jeho zranění může vážná nemoc
Zdroj: Pexels/volně k užití

Média v polovině listopadu informovala o případu jihočeského faráře, který si měl údajně sám způsobit závažné zranění v oblasti intimních partií. Na světlo nyní vyšly nové informace, které tuto „záhadu“ objasňují.

Server Novinky.cz v úterý informoval, že za farářovým zraněním stojí onemocnění klíšťovou encefalitidou, která u faráře vyvolala zánět mozku a psychotický stav. V takových případech mohou pacienti způsobit zranění i sami sobě. 

20. listopadu 2023 17:27 Čas čtení 0:41 Jihočeský farář si zřejmě uřízl penis, odvezli ho záchranáři Jihočeský farář si zřejmě uřízl penis, odvezli ho záchranáři

Generální vikář českobudějovické diecéze David Henzl Novinkám řekl, že stav duchovního je stále vážný. Farář se už nenachází v umělém spánku, jeho komunikační schopnosti jsou však omezené. Farářovo zranění Henzl potvrdil již před časem s tím, že jeho rozsah není takový, jak ho média popisovala.

Veřejnost se o případu dozvěděla v půlce listopadu. Duchovní tehdy nedorazil na smluvenou schůzku, načež starostka obce zavolala záchrannou službu. Záchranáři na faře našli faráře, který měl podle informací Novinek uříznutý penis. 

Domů
Sdílet
Diskuse