Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
16. února 2024 v 15:44
Čas čtení 0:25

Brňanka demolovala vybavení vinotéky. Prý se tím bránila před satanem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Brňanka demolovala vybavení vinotéky. Prý se tím bránila před satanem
Zdroj: Městská policie Brno

V brněnském Starém Lískovci bylo v noci na pátek pořádně veselo. Neznámá žena kolem druhé hodiny ranní vyhazovala dřevěné židle z předzahrádky tamní vinotéky. Přivolaným strážníkům vysvětlila, že se tím chránila před satanem a upíry.

Přivolaná hlídka našla na místě osmatřicetiletou ženu, která popocházela mezi kusy rozbitého a poházeného dřeva. Na zemi ležely převážně palety, staré poškozené židle či dřevěné kůly. Žena měla podle policistů oděrky na rukách a její chování působilo opilým dojmem. 

Žena se k činu následně přiznala a své chování policistům náležitě vysvětlila. Podle svých slov se chtěla bránit proti satanovi a upírům, zdemolování vinotéky tak vyhodnotila jako nejlepší způsob obrany.

6. února 2024 v 18:42 Čas čtení 0:37 Brněnské gymnázium ovládl záchodový fantom. Školu terorizuje patláním výkalů Brněnské gymnázium ovládl záchodový fantom. Školu terorizuje patláním výkalů

Dechová zkouška u samozvané exorcistky prokázala 1,22 promile alkoholu v krvi. Vzhledem k jejímu psychickému rozpoložení byli na místo přivoláni záchranáři, kteří po prvotním ošetření rozhodli o jejím převozu do psychiatrické nemocnice. Incidentem se budou dále zabývat úředníci.  

Domů
Sdílet
Diskuse