Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák ČTK
8. června 2024 v 12:34
Čas čtení 0:32

Tragická nehoda na Vyškovsku: Dvě děti zemřely, opilého řidiče zadržela policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragická nehoda na Vyškovsku: Dvě děti zemřely, opilého řidiče zadržela policie
Zdroj: Policie ČR

Při páteční dopravní nehodě na silnici mezi Vyškovem a Rousínovem zemřely dvě děti. Dva dospělí utrpěli zranění.

Nehoda se stala v pátek večer. Podle policie havarované vozidlo vyjelo mimo komunikaci poté, co ho jiný vůz předjížděl. Řidič auta měl pozitivní zkoušku na alkohol, policisté ho zadrželi. 

8. června 2024 v 11:11 Čas čtení 0:34 RegioJet po nehodě v Pardubicích stahuje všechny lůžkové vozy. Mají vážnou konstrukční chybu RegioJet po nehodě v Pardubicích stahuje všechny lůžkové vozy. Mají vážnou konstrukční chybu

„Jedno z dětí zemřelo ještě před příjezdem záchranářů, druhé dítě jsme resuscitovali, bohužel se nepodařilo obnovit jeho životní funkce. Dva muže, kteří s dětmi v autě cestovali, jsme po ošetření převezli do vyškovské nemocnice k vyloučení vážnějších zranění,“ uvedla pro ČTK mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. 

Policie žádá všechny svědky tragické nehody, aby se neprodleně přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se má také řidič předjíždějícího auta. 

Domů
Sdílet
Diskuse