Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
15. července 2024 v 13:05
Čas čtení 0:30

Hokejová bomba léta potvrzena! Červenka bude hrát za Pardubice

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hokejová bomba léta potvrzena! Červenka bude hrát za Pardubice
Zdroj: Profimedia.cz

Spekulace o přestupu Romana Červenky ze švýcarského klubu Rapperswill-Jona Lakers zpátky do české extraligy je potvrzena. Na mimořádné tiskové konferenci to potvrdil klub Dynamo Pardubice, do kterého by měl Červenka přejít.

O přechodu Červenky se mluvilo již od 4. července, kdy o tom na sociální síť X napsal účet RinkRave. „Roman Červenka podle našich informací dostal od Rapperswil-Jona Lakers zelenou a přestup do Dynamo Pardubice už je tak jen záležitostí pár detailů,“ uvedl. Nyní je tato informace oficiálně potvrzena.

15. července 2024 v 12:36 Čas čtení 0:52 Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd

Červenka není jediným Čechem, který Lakers opouští. Před ním odešli také Petr Čajka do Mladé Boleslavi a Martin Frk do Calgary Flames.

Kapitán mistrů světa se s Lakers loučí po pěti sezónách. Ve Švýcarsku by podle smlouvy mohl být ještě rok, návrat do Česka je pro něj ale asi lákavější. V rodné zemi hrál Červenka naposledy v letech 2015/2016 za Chomutov. Předtím byl hráčem Slavie.

Domů
Sdílet
Diskuse