Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
15. července 2024 v 12:36
Čas čtení 0:52

Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd
Zdroj: Zápas hvězd/propagační materiál

Ode dneška jsou v prodeji lístky na exhibiční hokejové utkání s názvem Zápas hvězd pro Kluka Puka, které se uskuteční 31. srpna v O2 aréně. Proti sobě nastoupí týmy letošního mistra světa Davida Pastrňáka a hokejové legendy Jakuba Voráčka.

Kromě dvou kapitánů se na ledě představí i jiné známé tváře. Mezi nimi Dominik Kubalík, Roman Červenka, Robert Reicha, David Výborný, Martin Nečas, Jan Rutta, Filip Hronek, Ondřej Pavelec, Petr Mrázek, Tomáš Kundrátek, Michal Kempný, Jakub Krejčík, Jakub Nakládal, Ondřej Kaše, Jiří Tlustý, Martin Růžička, Tomáš Plekanec, Jan Hlaváč, Jáchym Kondelík, Jakub Klepiš, Jiří Novotný, Tomáš Vlasák, Ondřej Němec a mnoho dalších současných i minulých hokejových hvězd.

15. července 2024 v 9:49 Čas čtení 0:42 Zapomeňte na Ronalda. Nejlepší střelec letošního Eura je ze Slavie Zapomeňte na Ronalda. Nejlepší střelec letošního Eura je ze Slavie

Souboj hvězd bude vůbec prvním exhibičním utkáním, při kterém se proti sobě Pastrňák a Voráček postaví. „Hrát proti Vorasovi bude velká výzva. Domluvili jsme se, že pojedeme naplno,“ řekl Pastrňák. Zároveň dodal, že se rád ještě jednou vrátí do arény zavzpomínat na květnové zlato.

Plné nasazení slibuje i Voráček. „Všichni se moc těší. Každý exhibiční zápas je něčím unikátním. Budu hrát po opravdu dlouhé přestávce, vyměním mikrofon a sluchátka zase za hokejku, poprvé a snad i naposled budu hrát proti Pastovi, protože na našich nadačních akcích běžně hrajeme spolu. Pojedeme naplno, my to jinak ani neumíme,“ vzkazuje fanouškům Voráček. Ten na letošním mistrovství působil jako spolukomentátor ČT.

Část výtěžku ze vstupného bude věnovaná Nadaci Jakuba Voráčka. Ta podporuje pacienty s roztroušenou sklerózou mozkomíšní.

Připravovaná je i předzápasová autogramiáda.

Lístky koupíš už teď na portálu Ticketportal. Nejlevnější začínají na 990 korunách. Pokud chceš ušetřit, můžeš na zápas koukat na TV Nova, která ho bude vysílat.

Domů
Sdílet
Diskuse