Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
3. září 2024 v 10:55
Čas čtení 0:21

AKTUÁLNĚ: Stovky škol v Česku dostaly výhružný e-mail, autor jim hrozí zaminováním

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Stovky škol v Česku dostaly výhružný e-mail, autor jim hrozí zaminováním
Zdroj: FOTO TASR/Roman Hanc

Policisté prověřují výhružný e-mail, jehož autor oznamuje stovkám škol v Česku, že jsou zaminované.

Na síti X policie uvedla, že nemá konkrétní informace o tom, že by byl někdo ohrožen. Na objasnění případu se podílí mimo jiné Národní centrála proti terorismu, extremismu a kybernetické kriminalitě.

3. září 2024 v 9:57 Čas čtení 0:43 AKTUÁLNĚ: Na základní škole v Domažlicích zaútočila žákyně na děti nožem AKTUÁLNĚ: Na základní škole v Domažlicích zaútočila žákyně na děti nožem

Výhružný e-mail přišel školám dnes, potvrdil mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík. Policie se zástupci dotčených škol intenzivně komunikuje. Přijala také opatření, kterými chce do běžného chodu škol co nejméně zasahovat.

„Chceme ujistit veřejnost, že nemáme žádné konkrétní informace vedoucí k tomu, že by měl být někdo ohrožen,“ uvedla policie na sociální síti. Vyklizení škol policie nenařídila, řekl ČTK Moravčík.

3. září 2024 v 10:38 Čas čtení 0:21 U sousedů někdo nahlásil bombovou hrozbu na 270 školách U sousedů někdo nahlásil bombovou hrozbu na 270 školách
Domů
Sdílet
Diskuse