Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
17. dubna 2023 7:48
Čas čtení 0:32

Radost! České hokejistky si z mistrovství světa opět vezou medaili

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Radost! České hokejistky si z mistrovství světa opět vezou medaili
Zdroj: GETTY IMAGES/Dennis Pajot

České hokejistky si v utkání se Švýcarkami o třetí místo na mistrovství světa vydobyly bronzovou medaili.

České hokejistky porazily na mistrovství světa v kanadském Bramptonu Švýcarky, nad kterými v neděli zvítězily 3:2. Podobně jako loni v Dánsku tak obhájily bronz. Švýcarky skončily na MS čtvrté potřetí za sebou. Informují o tom Sport.cz a ČT Sport.

Dvě branky vstřelila Denisa Křížová, která si navíc připsala asistenci. Branku přidala i Michaela Pejzlová. V utkání zářila zejména obránkyně Aneta Tejralová a útočnice Tereza Vanišová.

„Gratuluji hokejistkám k bronzu na MS. Obhajoba třetího místa je potvrzením pozice nejlepšího evropského týmu a to považuji za velký úspěch,“ napsal šéf tuzemského hokeje Alois Hadamczik na Twitteru.

Jak ale připomíná Sport.cz, největší aplaus od fanoušků v neděli sklidila kanadská trenérka Carla MacLeod, která vede ženské hokejistky v Česku.

Domů
Sdílet
Diskuse